Ne gasiti si in cele 6 showroom-uri din Bucuresti:

B-dul Chisinau, nr 2, bl. 50, sector 2: 0765.474.701
Teiul Doamnei nr.17, Sector 2: 0724.681.417
Th.Pallady nr.27, Bl.G3 BIS, Sector 3: 0787.639.446
Sos. Giurgiului nr.129, Bl.2A, Sector 4: 0786.464.199
Calea 13 Septembrie nr.185, Sector 5: 0744.235.042
Mihail Sebastian nr.16, Sector 5: 0725.178.927
Mărgeanului nr.32, bl.M11A, sector 5: 0746.359.526

vanzari@casachic.ro

Rulouri exterioare pentru ferestre si usi

Rulourile exterioare, fie ele aplicate sau suprapuse, cu lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica sunt un produs de varf in materie de protectie solara pentru locuinte, cu caracteristici foarte bune de izolatie termica, fonica si antiefractie. Dupa cum se stie, tamplaria in combinatie cu geamul termopan asigura o bariera termica ridicata a spatiilor construite fata de mediul exterior. Din cauza razelor de soare directe aceasta bariera devine ineficienta. Rulourile exterioare vin in ajutorul tamplariei, creand impreuna o bariera termica si fonica foarte ridicata, atat vara cat si iarna.

Societatea noastra confectioneaza rulouri din aluminiu cu lamele umplute cu spuma poliuretanica, cu dimensiuni de 39 mm sau 45 mm, intr-o varietate mare coloristica si dimensionala, in functie de fiecare proiect in parte.


Ca si sistem, rulourile exterioare sunt compuse din ghidaje pe care culiseaza lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat intr-o caseta.

Avantajele rulourilor exterioare

Rulourile exterioare pot fi confectionate cu plasa tip rulou incorporata pentru protectia impotriva insectelor. In acest caz, ghidajul ruloului va avea doua canale, unul pentru lamele si altul pentru plasa.

Actionarea rulourilor exterioare

Actionarea standard a rulourilor se face manual, cu snur sau panglica, acestea fiind depozitate intr-o caseta numita tabachera.

La cerere (sau in functie de marimea ruloului) se poate opta pentru alte tipuri de actionari:

1. Actionare manuala cu tabachera si manivela mica
Se foloseste pentru rulourile de dimensiuni mai mari, respectiv cele care au covorul de lamele mai greu si nu permit actionarea directa cu mana;
2. Actionarea cu arc pretensionat
Se foloseste pentru rulourile de dimensiuni mai mari, pentru spatii comerciale sau usi de acces, arcul montat in interiorul axului preluand din greutatea ruloului. Astfel, devine posibila actionarea ruloului atat din interior, cat si din exterior (actionarea cu snur si cea cu tabachera si manivela permite actionarea ruloului doar dintr-o singura parte). Pe ultima lamela este fixat un maner care faciliteza ridicarea ruloului.
3. Actionarea electrica cu motor si intrerupator aplicat sau ingropat
4. Actionarea electrica cu motor si telecomanda
Pentru mai multe rulouri se pot seta una sau mai multe telecomenzi, cu unul sau mai multe canale in diferite configuratii.

Sisteme antiefractie pentru rulouri

In functie de destinatia finala a rulourilor se poate opta pentru diferite sisteme antiefractie, care constau in blocarea rulourilor in pozitia “inchis”.

1. Zavor simplu
2. Zavor automat
3. Incuietoare cu cheie
Folosita in special pentru spatiile comerciale sau usile de acces, se fixeaza pe ultima lamela si are scopul de a bloca ruloul in pozitia inchis, doar ca permite acest lucru din exterior. In functie de configuratia tamplariei se pot confectiona doua sau mai multe rulouri intr-o singura caseta.

Rulourile exterioare se impart in doua categorii:

1. Rulouri aplicate
Se monteaza dupa ce tamplaria a fost montata deja. Rulourile confectionate de noi au caseta, capacele, ghidajele si lamelele de 39 mm sau 45 mm, din aluminiu.
2. Rulouri suprapuse
Se deosebesc fata de cele aplicate prin faptul ca se monteaza in acelasi timp cu tamplaria, caseta fiind fixata deasupra tamplariei. Materialul casetei, ca si tamplaria, este PVC-ul extrudat cu izolatie in interior.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Sună la 0787.639.446


Ne poti contacta si prin mail:

vanzari@casachic.ro


Livrăm jaluzele, rolete, glafuri în toată țara

prin intermediul curierilor


Gama de Produse Casa Chic