Ne gasiti si in cele 6 showroom-uri din Bucuresti:

B-dul Chisinau, nr 2, bl. 50, sector 2: 0765.474.701
Teiul Doamnei nr.17, Sector 2: 0724.681.417
Th.Pallady nr.27, Bl.G3 BIS, Sector 3: 0787.639.446
Sos. Giurgiului nr.129, Bl.2A, Sector 4: 0786.464.199
Calea 13 Septembrie nr.185, Sector 5: 0744.235.042
Mihail Sebastian nr.16, Sector 5: 0725.178.927
Mărgeanului nr.32, bl.M11A, sector 5: 0746.359.526

vanzari@casachic.ro

Plasele pentru insecte Bucuresti & IlfovIn cazul in care cautati un produs fiabil si durabil pentru a tine insectele la distanta, plasele de tantari insecte cu balamale vor indeplini scopul acesta cu excelenta, chiar daca ele reprezinta varianta cea mai ieftina din sistemul de plase impotriva insectelor. Acest tip de plase sunt confectionate din aluminiu, care a fost vopsit ulterior, in camp electrostatic, pentru o durata de functionare mai mare, culoarea fiind aleasa in functie de preferintele clientului.

Important de stiut este ca plasele anti-insecte cu balamale se pot cumpara pentru usi si ferestre cu un singur canat sau cu doua. Va recomandam sa alegeti plasele de tip rulou pentru dimensiunile mai mari.

De asemenea, in cazul in care doriti sa montati rulouri exterioare, nu este posibila alegerea unor plase anti-insecte balamale, fiindca acestea vor impiedica deplasarea covorului cu lamele. In cazul acesta, se recomanda plase tip rulou ori rulouri exterioare cu plasa incorporata.


Plase tip rulou

Caracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Caseta plasei este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei.

Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj si nu necesita precadru.In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Poti opta pentru montarea unei frane siliconice, care previne accidentele si prelungeste durata de viata a plasei.

In cazul in care doresti sa montezi si rulouri exterioare, poti opta pentru rulouri cu plasa incorporata. De asemenea, in cazul in care ai deja rulouri exterioare montate la ferestre, le poti adauga plase antiinsecte. Este necesar sa stii ca plasa tip rulou este singurul tip de plasa care poate fi montat la rulouri cat si la usi.


Plase tantari cu balamale

Plasele pentru insecte reprezinta o modalitate foarte eficienta de evitare a neplacerilor produse de insecte. Plasele se executa din fibra de sticla instalata pe un schelet metalic din aluminiu.

Sistemul de aparare împotriva insectelor cu plase prezinta urmatoarele avanaje:Plase tip Plisse

Plasele Plisse sunt cel mai noi inovatii in materie de protectie impotriva insectelor.

Concepute cu un sistem simplu de culisare fara componente pretensionate plasele plisse asigura o actionare usoara si placuta zi de zi reprezentand o alternativa mai ergonomica comparativ cu plasele de tip rulou.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Sună la 0787.639.446


Ne poti contacta si prin mail:

vanzari@casachic.ro


Livrăm jaluzele, rolete, glafuri în toată țara

prin intermediul curierilor


Gama de Produse Casa Chic


3