Ne gasiti si in cele 6 showroom-uri din Bucuresti:

B-dul Chisinau, nr 2, bl. 50, sector 2: 0765.474.701
Teiul Doamnei nr.17, Sector 2: 0724.681.417
Th.Pallady nr.27, Bl.G3 BIS, Sector 3: 0787.639.446
Sos. Giurgiului nr.129, Bl.2A, Sector 4: 0786.464.199
Calea 13 Septembrie nr.185, Sector 5: 0744.235.042
Mihail Sebastian nr.16, Sector 5: 0725.178.927
Mărgeanului nr.32, bl.M11A, sector 5: 0746.359.526

vanzari@casachic.ro
Geam Termopan cu Bagheta WARMEDGEBaghetele warmedge sunt distantieri realizati din materiale care se monteaza la fel ca si distantierul din aluminiu intre foile de sticla ale geamurilor termoizolante (termopane) cu doua foi de sticla sau cu trei foi de sticla.Baghetele WarmEdge au un grad de transfer termic linear mai redus decat distantierii din aluminiu obisnuiti, astfel incat aduce o contributie substantiala in privinta imbunatatirii comfortului termic al locuintelor. Plusul de izolare este asigurat prin reducerea puntilor termice formate perimetral pe marginile termopanelor.

Prin folosirea bagetei WarmEdge se realizeaza totodata izolatia marginilor termopanelor micsorand si incalzirea puternica acestora in sezonul cald, deasemenea bagheta WarmEdge previne condesul ce se formeaza pe geamul termopan la extremitatile acestuia .


Beneficile bagetei warmedge:


Baghetele distantieri Warm Edge reprezinta cea mai avansata si rentabila inventie de ultima ora, in domeniul imbunatatirii calitatii de izolare ale pachetelor termoizolatoare montate pe tamparia pvc. In mod traditional termopanele se fac cu distantarea geamurilor de sticla prin distantieri din aluminiu, acest material fiind un conductor foarte bun, astfel o mare parte din izolatie se pierde.


Atunci cand este frig afara si cald în interior, caldura scapa prin distantier lasand marginea interioara a ferestrei mai rece decat restul. Această pierdere de caldura semnifica un efort energetic mai mare realizat pentru incalzire si pentru a mentine o temperatura confortabila in interior. In anumite condiții, in special la temperaturi mai reci, datorita ativitatilor desfasurate de zi cu zi, excesul de umiditate condenseaza pe suprafata rece a termopanului, de obicei, de-a lungul marginilor din interiorul ferestrei. De-a lungul timpului condensul persistent devine un teren propice pentru mucegai si bacterii. Sporii de mucegai intra în aerul pe care il respiram si poate produce sau agrava afectiunile respiratorii si alte probleme de sanatate.
Configureaza-ti singur tipul de tamplarie si noi iti spunem cat costa.

configureaza acum  
Parteneri

Gama de Produse Casa Chic