Ne gasiti si in cele 6 showroom-uri din Bucuresti:

B-dul Chisinau, nr 2, bl. 50, sector 2: 0765.474.701
Teiul Doamnei nr.17, Sector 2: 0724.681.417
Th.Pallady nr.27, Bl.G3 BIS, Sector 3: 0787.639.446
Sos. Giurgiului nr.129, Bl.2A, Sector 4: 0786.464.199
Calea 13 Septembrie nr.185, Sector 5: 0744.235.042
Mihail Sebastian nr.16, Sector 5: 0725.178.927

vanzari@casachic.ro

2. Folii de protecţie solară Bruxsafol cu montaj pe exteriorul geamului


Foliile de protecţie solară Bruxsafol cu aplicare pe exterior sunt recomandate pentru obţinerea unui grad maxim de protecţie împotriva căldurii. Prin caracteristicile lor, foliile cu aplicare pe exterior rezistă la acţiunea factorilor externi, fiind tratate împotriva decolorării, delaminării, zgârierii şi deteriorării.

Totodată, aplicarea pe exterior a foliilor de protecţie solară Bruxsafol, este recomandată atunci când geamul este deja tratat termic, astfel evitându-se acumularea de tensiuni termice care pot duce la fisurarea geamului în timp.

Se aplică doar pe exteriorul geamului, fiind potrivite atât pentru geamuri cu o singură fâşie de sticlă, cât şi pe cele cu două sau trei fîşii de sticlă, pe vitrine sau alte suprafeţe vitrate.

Structura materialului: film poliesteric din două straturi, din care unul are depunere metalică prin sputerizare

Adeziv: adezivul Pressure Sensitive se activează numai sub presiune în contact cu apa şi are un factor mare de absorbţie UV.

Strat hard coat: coating foarte rezistent la zgâriere, cu strat de protecţie împotriva deteriorării, căldurii şi a acţiunii razelor UV

Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.

Durata de viaţă pentru montaj vertical: între 7-9 ani, în condiţiile întreţinerii corecte

Garanţie pentru montaj vertical: 5 ani.

Durata de viaţă pentru montaj pe plan înclinat: între 5-7 ani, în condiţiile întreţinerii corecte

Garanţie pentru montaj pe plan înclinat: 3 ani.

Avantajele utilizării foliilor de protecţie solară cu aplicare pe exterior:

Grad maxim de protecţie împotriva căldurii comparativ cu foliile de interior.

Avantaj faţă de foliile cu montare pe interior – factorii de absorbţie UV sunt situaţi în stratul de rezistenţă hard coat al foliei, făcând folia mai rezistentă la deteriorarea datorată efectelor razelor UV. (în cazul foliilor cu aplicare pe interior, factorii de absorbţie UV se regasesc în adezivul Pressure Sensitive)

Risc scăzut de crăpare a geamului atunci când folia este aplicată pe un geam deja tratat termic.

*în acest caz se recomandă doar folia Bruxsafol cu aplicare pe exterior. > Eficienţă ridicată în reducerea radiaţiilor infraroşii.

> Rentabilitate – reduc considerabil costurile de energie vara şi iarna

> Sănătate – protejează pielea împotriva radiaţiilor UV

> Aspect – îmbunatăţesc aspectul extern al clădirilor

> Conferă un plus de intimitate spaţiilor fără a împiedica vizibilitatea din interior spre exterior, pe timpul zilei.

Cele mai utilizate folii de protecţie solară Bruxsafol cu aplicare pe exterior sunt:

Folie de protecție solară Bruxsafol AX Plus 20 – argintie închis, aplicare pe exterior

Folie de protecţie solară Bruxsafol AX-30 – argintie deschis, aplicare pe exterior

Folie de securitate Bruxsafol

Utilizând foliile antiefracţie putem asigura diverse obiective, locaţii şi spatiul în care locuim sau în care ne desfăşurăm activitatea. Rolul acestor folii este de a oferi siguranţă împotriva efracţiei, atacurilor cu pietre, sticlelor incendiare, sau a altor accidente care pot afecta integritatea persoanelor din interior.

Un alt rol pe care îl au foliile antiefracţie şi securizare Bruxsafol, este de a menţine în aceeaşi poziţie toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a spargerii geamului. În acest mod, chiar dacă geamul a fost spart, riscul de accidentare cu cioburi este foarte scăzut, iar posibilitatea de pătrundere în interior, va fi limitată.

Aproximativ peste 70% din tentativele de efracţie au loc prin intermediul geamurilor, uşilor de sticlă, vitrinelor. Ferestrele şi usile din sticlă reprezintă o verigă slabă în ceea ce priveşte securitatea clădirilor sau a locuinţelor, acestea rămânând în continuare cele mai expuse elemente la orice tentativa de efracţie.

Totodată, înlocuirea geamurilor existente cu cele antiefracţie, este costisitoare, o alternativă o reprezintă aplicarea foliilor antiefracţie şi securizare Bruxsafol. O parte din foliile de securitate oferă şi protecţie solară asigurând şi economie de energie.

In acelaşi timp, în cazul incendiilor, foliile Bruxsafol au o influenţă pozitivă, deoarece suprafeţele din sticlă acoperite cu folii Bruxsafol protejează în cazul unui incendiu, oprind pentru un anumit timp răspândirea focului.

Avantaj: Foliile antiefracţie şi securizare Bruxsafol sunt agrementate şi testate conform standardelor interne şi internaţionale, de către Institutul de Cercetări pentru Echipamente şi Tehnologii în Construcţii, îndeplinind toate condiţiile cerute de legislaţia din ţara noastră.


Folii Bruxsafol antiefracţie

Foliile antiefracţie sunt utilizate ca mijloc de protecţie singure sau împreună cu un sistem de alarmă. O folie antiefracţie Bruxsafol, montată profesional, constituie o “protecţie invizibila” a geamului.

Pe lângă rolul de protecţie antiefracţie, foliile antiefracţie Bruxsafol filtrează razele UV, oferind o protecţie de până la 99% împotriva razelor nocive .

Structura materialului: film poliesteric din două sau trei straturi.

Adeziv: adeziv Pressure Sensitive, care se activează numai sub presiune, în contact cu apa şi are un factor mare de absorbţie UV.

Strat hard coat: coating rezistent la zgâriere, strat de protecţie împotriva deteriorării şi zgarierii

Liner: suport siliconic pe partea posterioară, cu rol de protecţtie a foliei atât în timpul manipulării cât şi pe parcursul depozitării.

Durata de viata: între 10-15 ani, în condiţiile intreţinerii corecte

Garanţie: 5 ani.

Aplicare: Se aplică numai pe interiorul geamului, pe geamuri cu o singură fâşie de sticlă sau pe cele cu două sau trei fâşii de sticlă, pe vitrine sau alte suprafeţe vitrate şi prezintă atât performanţe de protecţie la efracţie, cât şi împotriva razelor UV.

Cele mai intalnite şi recomandate folii antiefracţie Bruxsafol sunt:

* Folie Antiefracţie Bruxsafol 8011 h.c 225µ – Certificare P1A
* Folie Antiefracţie Bruxsafol 8012 h.c 300µ – Certificare P1A
* Folie Antiefracţie Bruxsafol 8014 h.c 375µ – Certificare P2A
Folii Bruxsafol antiefracţie cu protecţie solară
Folii Bruxsafol de securizare
Folia de Securizare Bruxsafol – Ecoline 4011
Folii Bruxsafol de securizare cu protecţie solară

Gama de Produse Casa Chic