Ne gasiti si in cele 6 showroom-uri din Bucuresti:

B-dul Chisinau, nr 2, bl. 50, sector 2: 0765.474.701
Teiul Doamnei nr.17, Sector 2: 0724.681.417
Th.Pallady nr.27, Bl.G3 BIS, Sector 3: 0787.639.446
Sos. Giurgiului nr.129, Bl.2A, Sector 4: 0786.464.199
Calea 13 Septembrie nr.185, Sector 5: 0744.235.042
Mihail Sebastian nr.16, Sector 5: 0725.178.927
Mărgeanului nr.32, bl.M11A, sector 5: 0746.359.526

vanzari@casachic.ro
Rehau Design Euro 70

Ferestre PVC Rehau Euro Design 70


Caracteristici:
Adâncimea constructivă: 70 mm
Numărul de camere: 5 camere
Izolare termică:
- Uf= 1,3 W/m²K (Euro-Design 70 cu armare standard)
- Uf = 1,2 W/m²K (Euro Design 70 plus cu armătură cu barieră termică)
Izolarea fonică: până la Rw,P= 45 dB
Protecţie antiefracţie: până la clasa de rezistenţă 3 (WK3) (ENV 1627)
Permeabilitatea la aer: clasa 4 (EN 12207)
Etanşeitatea la averse: până la clasa 9A (EN 12208)Design modern pentru caminul tau

Este normal sa vrei ca locul in care locuiesti sa corespunda dorintelor tale pana la ultimul detaliu. Ferestrele Rehau Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il ai atunci cand revii acasa, in primul rand daca ai pretentii deosebite in ceea ce priveste designul.

Economie de energie prin izolare termica

Exceptionala izolare termica pe care o realizeaza ferestrele Rehau Euro Design 70 asigura un climat confortabil in locuinta, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge. Cu ajutorul ferestrelor Rehau Euro Design 70 te simti protejat de vremea rea, chiar si in anotimpul rece. Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramane acolo unde trebuie: in interiorul casei. Astfel, te poti bucura de confort climatic in locuinta si de o factura mai mica la incalzire.

In ceea ce priveste culoarea, ferestrele sunt de o mare diversitate. Astfel, pe langa clasicul alb, sunt disponibile si variante cu aspect de lemn.

Forme elegante

Ferestrele Rehau Euro Design 70 iti ofera variante de forme si detalii adaptate la diferitele posibilitati arhitecturale. Astfel poti sublinia stilul arhitectonic al casei prin rotunjiri sau elemente diagonale in zona transparenta sau prin constructii cu sprosuri,creand astfel imagini impresionante. Cu ajutorul acestui sistem de ferestre, nicio dorinta nu ramane neindeplinita.

Pentru ca nimic sa nu-ti tulbure linistea

Chiar si atunci cand afara este zgomot puternic ferestrele au grija ca in locuinta sa fie o liniste placuta, mai ales cand in imediata vecinatate se gasesc surse de zgomot puternic. Pentru astfel de locuri, expuse unei solicitari fonice deosebite, ferestrele pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastre specifice, asigurand o protectie care poate merge pana la clasa 4. Confortul este asigurat chiar si in cazul in care nivelul zgomotului exterior este ridicat.

Bine echipat impotriva incercarilor de efractie

Pentru ca sa fii cat mai relaxat atunci cand esti acasa, dar si in calatorie, ferestrele sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitati. Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la ferestre sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosebit de importanta.

Un sistem inovator cu performante convingatoare

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la intretinere

Ferestrele trebuie sa-ti aduca bucurie timp indelungat si sa nu iti dea mult de lucru. De aceea, ferestrele Rehau Euro Design 70 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel, ele isi mentin caracteristicile, iar datorită suprafetelor netede sunt mai usor de intretinut.

Ferestrele se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul PVC este deosebit de rezistent la intemperii, este usor de intretinut si contribuie pe termen lung la mentinerea si la cresterea valorii casei. Datorita suprafetelor netede si inclinarii elementelor din alcatuirea ramelor, ferestrele se murdaresc mai greu si pot fi curatate cu putin detergent si o carpa moale.

Culori si forme. Da-ti frau liber creativitatii !

Ideea Ta in Forma Dorita

Ascutit, curbat sau rotund: ferestrele Rehau Euro Design 70 ofera forme si modalitati de executie adecvate pentru diverse proiecte arhitectonice.

Alegerea iti apartine

Ca si în cazul formelor exista o gama variata de culori. Iti  punem la dispozitie un spectru larg de culori uni, lucioase si în culorile lemnului, posibilitati speciale de lacuire, precum si placata cu aluminiu.

 

 

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Sună la 0787.639.446


Ne poti contacta si prin mail:

vanzari@casachic.ro


Livrăm jaluzele, rolete, glafuri în toată țara

prin intermediul curierilor


Gama de Produse Casa Chic