Ne gasiti si in cele 8 showroom-uri din Bucuresti:

B-dul Chisinau, nr 2, bl. 50, sector 2: 0765.474.701
Teiul Doamnei nr.17, Sector 2: 0724.681.417
Th.Pallady nr.27, Bl.G3 BIS, Sector 3: 0787.639.446
Sos. Giurgiului nr.129, Bl.2A, Sector 4: 0786.464.199
Calea 13 Septembrie nr.185, Sector 5: 0744.235.042
Mihail Sebastian nr.16, Sector 5: 0725.178.927
Mărgeanului nr.32, bl.M11A, Sector 5: 0746.359.526
Mărgeanului nr.20, bl.M36, Sector 5: 0786.440.243


vanzari@casachic.ro

Obloane din aluminiu

Sistemul de obloane din aluminiu este cel mai rafinat și cel mai sigur sistem de umbrire din categoria sa. Este sistemul ce oferă personalitate casei dumndeavoastră. Gama sa diversificată de culori atât RAL cât și imitație lemn oferă alegerea potrivită. Îmbinând orice potrivire de culoare atât cu fațada casei cât și culoarea tâmplăriei deja instalată. Se pot instala la ferestre, la ușile de balcon, ușile de intrare și chiar la părtile fixe ale tâmplăriei.
• Obloanele din aluminiu sunt elemente arhitecturale exterioare utilizate pe ferestre pentru a oferi control asupra luminii, intimității și ventilației. Pentru cei care vor să facă o investiție durabilă, sistemul de obloane din aluminiu reprezintă soluția ideală.
• Pentru cei care vor ca locuința lor să se diferențieze de multe alte locuințe.
• Pentru cei care calitatea este primordială. Recomandarea mea sunt obloanele din aluminiu.

Profilele din care sunt realizate obloanele din aluminiu sunt fără barieră termică. Sunt profile extrudate cu forme adaptate la acest tip de produs. Sunt vopsite în câmp electrostatic cu, culori RAL. Se pot realiza cu imitație de lemn cât și eloxate. Montarea obloanelor cu lamelă fixă se face în partea exterioară a zidului. Se pot instala și aplica pe zid fără toc, prinderea făcându-se cu balamale speciale. Acționarea acestora se face din interior cu excepția ușilor de la intrare. La ușile de intrare se vor monta încuietori de tip broască pentru sigurață. Este foarte important ca la exterior aripa obloanelor să fie blocată cu sistem de blocare la zid. Astfel evitându-se lovirea lor în caz de vânt.

Tipuri de Obloane din Aluminiu:
• Obloane fixe: Obloanele fixe sunt montate într-o poziție și nu pot fi ajustate pentru a controla lumină sau ventilație.
• Obloane mobile: Acestea pot fi ajustate manual sau cu ajutorul unui sistem automatizat pentru a permite controlul asupra direcției și cantității de lumină.

Diferența între obloanele de aluminiu cu lamele fixe și cele cu lamele mobile este că lamelele din interior sunt mobile. Acetea sunt acționate cu ajutorul unei lamele tip măner și se pot orienta în funcție de înclinația dorită. Obloanele cu lamele mobile permit intrarea luminii când acestea sunt orietate pe poziția deschis. Și a unui flux de aer mai mare atunci când aripa oblonului este închisă.

Avantajele obloanelor din aluminiu:
• mentin racoarea naturala in zilele fierbinti si protectie in iernile geroase;
• umbrirea incaperilor;
• protejarea impotriva agentilor externi (praf, ploaie, vant, etc);
• intimitate sporita;
• izolare fonica;
• rol antiefractie;
• aspect estetic deosebit, asortabil cu fatada sau ferestrele locuinte

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Sună la 0787.639.446


Ne poti contacta si prin mail:

vanzari@casachic.ro


Livrăm jaluzele, rolete, glafuri în toată țara

prin intermediul curierilor